0771.566.011 sau 0723.467.954 / office@cititor-cnas.ro

Omnikey 3121 – 119,99 LEI

Cititor de carduri de sanatate testat si validat de CNAS ca fiind compatibil cu sistemul informatic al cardului national de sanatate. Permite operatiuni de citire/scriere a datelor pe cardul de asigurat.

Comanda

Cititorul HID-Omnikey 3121 este un punct de referinta in ceea ce priveste cititoarele de carduri inteligente. Este un model de traditie, existand pe piata de cel putin 10 ani. Fiecare producator de cititoare se raporteaza la acest cititor cand dezvolta un produs nou. Cititorul este aprobat de CNAS pentru cardurile de asigurat. Este cititor robust, care va poate insoti fara probleme in deplasari. Nu se strica, nu se sparge, nu ocupa spatiu inutil.

Cititorul poate fi montat pe verticala, folosind talpa standard cu care vine sau cele doua disponibile in sectiunea Accesorii. De asemenea, poate fi montat, folosind banda dublu adeziva si pe orizontala. Daca il luati des in geanta, va recomandam sa nu ii montati nicio talpa, intrucat va ocupa spatiu suplimentar.

Cititorul Omnikey 3121 este foarte usor de folosit, avand drivere dezvoltate de producator pentru toate sistemele de operare. Acopera o gama larga de aplicatii, de la sisteme de eHealth (inclusiv DES - sistemul cardului national de sanatate), autentificare la calculator, in sistemul de operare si pana la sisteme bancare pentru autorizare tranzactii electronice, pentru semnatura digitala a documentelor si mesajelor de e-mail, cat si pentru criptarea acestora.

Cititorul respecta toate standardele relevante din industrie, dintre care amintim ISO 7816, EMV 2000, Microsoft WHQL, USB CCID, PC / SC, OCF, HBCI (Home Banking Computer Interface) and PC-2001. Suporta viteze inalte de transmisie a datelor

Cititoarele HID-Omnikey, alaturi de cele de la Gemalto sunt garantate la 100.000 de introduceri de smartcard-uri si 500.000 ore de functionare (aprox 57 de ani!)

Suport interschimbabil cu optiuni de montare atat pe orizontala, cat si pe verticala si banda adeziva pentru fixare

Compatibilitatea USB CCID faciliteaza instalarea cititorului. Acesta trebuie doar sa fie conectat la portul USB pentru a functiona, fara a necesita orice alta componenta software. Totusi, pentru o functionare corecta (mai ales pe sistemele de operare mai vechi) recomandam sa instalati driverele oferite de producator, care se pot descarca de pe site-ul HID-Omnikey .

Caracteristici cititor
Tara de provenienta USA
Interfata PC USB 2.0 (& USB 1.1) full speed (12 Mbps)
Compliant PC/SC and CCID
Interfata Smart Card ISO 7816
T=0 and T=1 protocols
Communication speed: up to 420Kbps
Smart Card-uri suportate ISO 7816-1 to -4 (microprocessor smart cards)
Certificari USB 2.0 full speed (and USB 1.1)
EMV Level 1
Microsoft WHQL
CE/RoHS
FCC Part 15 Class B
Sisteme de operare suportate Microsoft Windows - toate versiunile, de la XP pana la Windows 8.1, 32-64 bit
MacOS X
Linux 32-64 bit (drivere originale de producator, nu open source)
Dimensiuni 80 x 67 x 28mm
Greutate 141 g
Ambalaj bulk
Garantie 24 luni
Comanda

Mai multe detalii sunt disponibile in fisa produsului

Ce spun clientii nostri...

Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor oferite de echipa care intretine site-ul. Produsele au sosit rapid (24 h), ambalate corespunzator. Nu a fost nicio problema. Recomand tuturor acest site!

Dr Cornelia H. - Bucuresti

Am achizitionat Omnikey 3121 si am fost placut surprins de ajutorul primit ! Am terminat treaba in Bucuresti la ora 20:00 si la ora 21:00, sambata seara, plecam cu cititorul spre casa! Recomand pentru promptitudine !

Dr Eduard N. - Dambovita

Nu sunteti sigur ce cititor va trebuie?

Luati legatura cu unul din reprezentantii nostri