0771.566.011 sau 0723.467.954 / office@cititor-cnas.ro

Omnikey 3821 – 1500 lei

Cititor de carduri de sanatate testat si validat de CNAS ca fiind compatibil cu sistemul informatic al cardului national de sanatate. Permite operatiuni de citire/scriere a datelor pe cardul de asigurat.

Comanda

Nava amiral a celor de la HID-Omnikey - modelul 3821 ofera performanta cu care producatorul deja ne-a obisnuit intr-o carcasa robusta. Cititorul are tastatura proprie pentru introducerea securizata a PIN-ului. De asemenea, are un display cu 2 linii pentru afisarea mesajelor de la aplicatie. Este capabil sa indice modul securizat cu un semn special.
Cititorul are garantie de 3 ANI!

Spre deosebire de celelalte modele de la Omnikey, modelul 3821 ae in plus caracteristici de securitate. Are functia SPE – Secure PIN Entry (introducere PIN securizata) si permite afisarea mesajelor in 5 limbi (Engleza, Franceza, Germana, Italiana si Spaniola).

Omnikey 3821 dispune de certificarea Common Criteria EAL3+ si protejeaza impotriva atacurilor de tip virus, worm sau phishing. Continutul smartcard-ului este protejat de un cod PIN pentru a evita copierea sau utilizarea informatiilor stocate pe acesta. Datele sensibile nu sunt stocate pe PC si nici nu sunt comunicate pe cai nesecurizate intre PC si cititor, ci raman in mediul card / cititor.

Usor de instalat, cititorul Omnikey 3821 este perfect pentru aplicatii de tip online banking, semnaturi digitale sau alte solutii de tranzactii online, programe de loialitate sau de sanatate.

Cititorul respecta toate standardele relevante din industrie, dintre care amintim ISO 7816, EMV 2000, Microsoft WHQL, USB CCID, PC / SC, OCF, HBCI (Home Banking Computer Interface) and PC-2001. Suporta viteze inalte de transmisie a datelor

Omnikey 3821 are un afisaj grafic cu 2 x 16 caractere si indicator de mod securizat

Omnikey 3821 are o carcasa robusta si este dotat cu un cablu USB lung, pentru usurinta in utilizare

Cititoarele HID-Omnikey, alaturi de cele de la Gemalto sunt garantate la 100.000 de introduceri de smartcard-uri si 500.000 ore de functionare (aprox 57 de ani!)

Compatibilitatea USB CCID faciliteaza instalarea cititorului. Acesta trebuie doar sa fie conectat la portul USB pentru a functiona, fara a necesita orice alta componenta software. Totusi, pentru o functionare corecta (mai ales pe sistemele de operare mai vechi) recomandam sa instalati driverele oferite de producator, care se pot descarca de pe site-ul HID-Omnikey .

Caracteristici cititor
Tara de provenienta USA
Interfata PC USB 2.0 (& USB 1.1) full speed (12 Mbps)
Compliant PC/SC and CCID
Interfata Smart Card ISO 7816
T=0 and T=1 protocols
Communication speed: up to 420Kbps
Smart Card-uri suportate ISO 7816-1 to -4 (microprocessor smart cards)
Certificari USB 2.0 full speed (and USB 1.1)
EMV Level 1
Microsoft WHQL
CE/RoHS
FCC Part 15 Class B
Sisteme de operare suportate Microsoft Windows - toate versiunile, de la XP pana la Windows 8.1, 32-64 bit
MacOS X
Linux 32-64 bit (drivere originale de producator, nu open source)
Dimensiuni 140 x 80 x 50 mm
Greutate 173 g
Ambalaj box
Garantie 36 luni
Comanda

Mai multe detalii sunt disponibile in fisa produsului

Ce spun clientii nostri...

Produsele au sosit de pe o zi pe alta. Multumesc cititor-cnas.ro pentru promptitudine... Faptul ca am fost sunata sa gasim o solutie pentru expedierea rapida a coletului mi s-a parut extraordinar.

Medic primar Andrei T - Ploiesti

Nu sunteti sigur ce cititor va trebuie?

Luati legatura cu unul din reprezentantii nostri